Design & Production

Testing

Meilink beschikt over een uniek scala aan testfaciliteiten waarmee wij de totale reis van cleanroom tot cleanroom bestrijken en de impact meten van trillingen, schokken, corrosie, temperatuurwisselingen en klimaatomstandigheden. Wij kennen de functionele eisen waaraan producten en verpakkingen moeten voldoen, maar ook de wettelijke normen en plichten. Dat maakt dat wij u goed kunnen adviseren over de vereiste of meest geschikte testprogramma’s. Meilink is door Amazon gecertificeerd voor het testen en certificeren van (verpakte) producten en officieel als lid opgenomen in het Amazon Packaging Support and Supplier Network (APASS). Daarnaast zijn wij ISTA- gecertificeerd, conform de International Safe Transit Association.

High Precision Cleaning

Cleanroom Packaging

Als uw product en de verpakking ultraschoon zijn, hoe zorg je dan dat bij het inpakken er geen vervuiling kan plaatsvinden? Meilink biedt gespecialiseerd personeel met de juiste uitrusting om onder gecontroleerde omstandigheden het product in de Meilink-verpakking te verpakken. Dit vereist kennis van zowel uw product of componenten als van de maatwerkverpakking. Ook hier geldt weer de kracht van kennis over de totale keten. Bij Meilink volgt dat automatisch uit de stappen in het project.

Transport Packaging

Shipping

Al bij de ontwerpfase van uw product en de verpakking houden wij rekening met de eisen en omstandigheden van de transportmodaliteit. Wij zorgen wij voor het optimale arrangement in termen van tijd, technische capaciteit, kosten en beschikbaarheid. Van cleanroom tot cleanroom betekent vrijwel altijd een combinatie van zeevracht of luchtvracht voor grote afstanden en aansluitend wegtransport tot het laad- en losperron op de plek van bestemming.

 

Unpackaging

Return4Reuse

Met het Return4Reuse-programma zorgen wij dat uw kostbare verpakkingen meerdere keren ingezet kunnen worden. Dit gaat niet alleen verspilling van kostbare materialen tegen, maar het levert ook tijdswinst en kostenbesparingen op. Na goed beschermd transport van uw goederen gaan uw verpakkingen en herbruikbare verpakkingscomponenten terug naar ons refurbishing centre in Schijndel. Daar worden zij gecontroleerd en weer volledig geschikt gemaakt voor een volgend transport. Return for Reuse: duurzaam en tijd- en kostenbesparend!

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan!

Of neem contact met ons op:

+31 (0)40 2647 200

Referenties

“Meilink vormt de laatste schakel met onze klant. Alles wat daarvoor gebeurt kan teniet gedaan worden door een partner die hier niet 100% thuis in is.”